Hogyan válasszunk squash cipőt?

Hogyan válasszunk squash cipőt?

A rendszeres testmozgásra mindenkinek szüksége van, ám sokan aggódnak bizonyos sportágak eszközigénye, és ebből következő anyagi vonzata miatt. Ha körültekintőek vagyunk, találhatunk olyan mozgásformát, ami hatékonyan edzi testünket, emellett pedig komoly kiadásokkal sem kell számolnunk. Az egyik ilyen sport a squash, vagyis fallabda. A squash nélkülözhetetlen eszköze az ütő, azonban a biztonságos és kényelmes mozgáshoz ennél is fontosabb a squash cipő. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani az ideális lábbelit, ha szeretnénk megismerkedni a fallabdázás világával!

A squash cipő első ránézésre talán más teremsportokhoz használt lábbelihez hasonlít, a különbség a megerősített orr- és sarokrészben rejlik, mely lehetővé teszi az egyszerű előre-hátra mozgást, valamint az oldalirányú csavarást. A jó cipő óvja a talpat és a sarkat, ugyanakkor tartja a lábat, nem engedi csúszkálni azt mozgás közben. Fontos szempont továbbá a squash cipő könnyű súlya, illetve rugalmassága is, utóbbi azért felel, hogy megfelelően érezzük a talajt.

Valamennyi tényező kiemelt szerepet játszik abban, hogy elkerüljük az Achilles-ín sérülését, a bokafájdalmat, valamint a talpcsontok érzékennyé válását, ezért mindenképpen tanácsos utánajárni az ideális squash cipőnek. A sérülések elkerülése érdekében a lábbelit bizonyos időközönként cserélni is szükséges, legalább évente tanácsos újat választani még alkalomszerű használat esetén is!

Szeretné megismerni a fallabdázás számtalan előnyét, és ehhez a tökéletes squash cipőt keresi? Látogasson el www.shopsport.hu weboldalunkra, ahol kiváló minőségű lábbelik széles választékával várjuk! A fallabdázásnak nincs nagy eszközigénye, de a cipő rendkívül fontos, szánjon elég időt a válogatásra, böngésszen bátran webáruházunkban! Squash cipőket és egyéb termékeinket érintő kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-70-320-527-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet honlapunk kapcsolati űrlapján keresztül! Válassza a kényelmes és biztonságos sportolást, rendeljen tőlünk squash cipőt!