Szépség vagy egészség? Bőrgyógyászati rendelőnkben elérheti mindkettőt!

Amint közeledik a nyár, a meleg és a jó idő, ismét minden nő és férfi számára előtérbe kerül a jó megjelenés kérdése. Jobban elkezd foglalkoztatni mindenkit az, hogyan is néz ki, hol és hogyan kellene javítani a külsején. A kevesebb és lengébb ruhák, a strandolás önbizalmat, magabiztosságot követel, amit könnyen elrabolhat tőlünk például egy seprűvénával színezett lábszár.

A seprűvéna olyan kellemetlen tünetekkel jár, mint hogy kisebb-nagyobb hajszálér tágulatok jelennek meg a lábszáron, illetve a combokon. Az erek duzzadtak lesznek, megvastagodnak, égő, feszülő érzést okoznak. A tünetek előidézője lehet genetikai, öröklött, de számos tényező elősegítheti a kialakulásukat. Az eltüntetésükkel mindenképpen bőrgyógyászati rendelőhöz érdemes fordulni, mert drogériában, patikákban csak a tünetekre, és nem az okok megszüntetésére és enyhítésére való termékeket találhatunk.

A seprűvénák kezelése nemcsak hiúsági kérdés, hiszen a súlyosabb esetek trombózishoz is vezethetnek, amennyiben a keringés olyan mértékben megromlik, hogy veszélyezteti az alsó végtagok egészségét. Rizikófaktor lehet a fogamzásgátlók szedése, elhízás, mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás vagy a hormonháztartás nem megfelelő működése is. A bőrgyógyászati rendelő felkeresése, a seprűvénák gyógyítása lényeges dolog, amit önbizalmunk és egészségünk érdekében egyaránt meg kell tenni!

Keresse fel bizalommal bőrgyógyászati rendelőnket, és végeztesse el a szükséges beavatkozásokat még azelőtt, hogy a rövid szoknyás időjárás igazán elkezdődne! A www.phlebo-med.hu weboldalon megismerheti a bőrgyógyászati rendelőnk munkásságát, részletesebben olvashat kezeléseinkről, árainkról és eldöntheti, hogy mi az, amire szüksége van, hogyan szeretne szépülni, fiatalodni, gyógyulni. A honlapon megadott elérhetőségeinken minden információhoz hozzájuthat, ami segíti a döntésben, de akár személyes konzultációhoz is egyeztethet velünk időpontot. Hívjon minket a +36-30/902-07-03 telefonszámon vagy pedig írjon nekünk üzenetet az info@phlebo-med.hu e-mail címre!