Biztosítson egyedülálló élményeket gyermekének nyári táborban!

Hamarosan itt a nyár, de sajnos nem tudja az egész szünetet gyermekével tölteni? Egyedülálló lehetőséget keres a számára, ahol kiválóan érezheti magát? A Bogácson szervezett gyerektábor hatalmas élményt szerezhet. Igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb időpontot a nyári táborra, és az izgalmas programokon kívül teljes ellátásban is részesülhet gyermeke.

Néhány hét múlva elérkezik a nyári szünet ideje. Ebben az időszakban is biztosítanunk kell majd gyermekünk számára a megfelelő módon történő szórakozást. Nem biztos, hogy vele tudjuk tölteni minden óránkat, hiszen a munka ilyenkor sem állhat meg. Az élménytáborok tökéletes megoldást nyújtanak arra, hogy a gyermekek jól érezzék magukat. Érdemes olyan gyerektábort választanunk, amit szép természeti környezetben szerveznek. Bogácson több nyári tábort is indítanak, így kiválaszthatjuk a legideálisabb dátumot.

A csoportoknak megszervezett gyerektáborokon kívül lehetőséget nyújtunk az egyénileg jelentkezők számára is Kökölyszi Gyermeküdülőnkben. Bogácson több időpontban indítunk nyári tábort, amelyre akár az Ön gyermeke is jelentkezhet. Élménydús programokkal, biztonságos szálláshellyel és teljes ellátással garantáljuk a szórakozást és pihenést. Kikapcsolódó, illetve négy az egyben nyári táborunkban megismerkedhetnek a gyerekek a természet szépségeivel, kirándulásokon vehetnek részt, és különféle játékok során gyarapíthatják tudásukat. Természetfürkésző, kézműves és sport programokon kívül kommunikációs gyakorlatokkal is várjuk a gyerekeket, amelyek segítenek a kapcsolatteremtő és kifejező készségeik fejlesztésében. Tudjon meg többet a hamarosan induló gyerektáborról és környékünkről a www.kokolyszi.hu internetes oldalunkon!

Szerezzen örömet gyermekének különleges nyári táborral! Legyen biztos abban, hogy a kicsi tökéletesen érzi magát, gondoskodjon könnyedén egész napos programjáról! Gyerektáborunkkal kapcsolatos kérdéseivel, illetve jelentkezéssel kapcsolatban hívja a 06-30-964-3626-os telefonszámunkat, vagy írjon a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címünkre!