Előzze meg a légúti betegségeket rendszeres klímatisztítással!

Nem szeretné, hogy munkatársai a légkondicionáló üzemeltetése miatt megbetegedjenek? Csökkentene költségein, ugyanis a tavalyi évben nőtt a villanyszámla összege? A klímatisztítás nagy figyelmet igényel, ugyanis az elhanyagolása miatt számos probléma merülhet fel. Megőrizheti dolgozói és látogatói egészségét, valamint csökkentheti a kiadásokat, ha rendszeresen elvégzi a klímatisztítást, ráadásul hozzáértő szakemberek segítségével pillanatok alatt megoldhatja.

A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyekkel biztosíthatjuk a komfortos életvitelt. Azonban ahhoz, hogy elégedettek lehessünk, nem feledkezhetünk meg a rendszeres karbantartásról. A légkondicionáló gépek nagyon sokat segítenek abban, hogy megfelelő körülményeket teremtsünk. Ezek esetében is nélkülözhetetlen az ellenőrzés, és évente minimum egyszer a klímatisztítás is szükséges. A munkafolyamat többek között a szűrők tisztításából, a légkidobók portalanításából, a hűtőközeg és szigetelés ellenőrzéséből áll. A klímatisztítás egészségügyi és anyagi okok miatt egyaránt elengedhetetlen.

Kiszállási díj nélkül, nagy tapasztalattal vállaljuk a különböző készülékekkel kapcsolatos feladatok ellátását. A Profi-Munka Plusz Bt. munkatársaiként felkészülten teljesítjük a ránk bízott feladatokat. A nap bármely szakaszában elérhetőek vagyunk, így rögtön kereshet bennünket, amikor problémája adódik. Hozzáértéssel, korszerű eszközökkel végezzük a klímatisztítást. Minél több berendezés karbantartására van szüksége, annál kedvezőbb áron vállaljuk. E-mailben történő megrendelés esetén kedvezményben részesítjük, ezért érdemes ezen a módon jeleznie kérését. Tudjon meg többet a klímatisztítás fontosságáról, és cégünk szolgáltatásairól a www.profi-karbantarto.hu internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a légúti betegségek kialakulását, és előzze meg a magasabb kiadásokat, a gyakori meghibásodásokat! Fordítson kiemelt figyelmet a klímatisztítás hatékony és rendszeres megoldására! Vegye igénybe gyorsszolgálatunkat a 06-70-329-4110-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a profikarbantarto@gmail.com e-mail címünkre!