Egy csodás úti cél: Tenerife repülővel!

Ön hogyan képzeli el az álomutazást? Kalandos őserdei túrán látja magát, ahogyan elszántan tör előre a zöld liánok között? Valamelyik világvárosban veszi sorra a múzeumokat, könyvtárakat, színházakat és éttermeket, elmerülve a művészetek, a kultúra és a gasztronómia világában? Esetleg a tengerparton sütteti magát a vakítóan fehér homokban, miközban a lábainál csendesen zúg az azúr óceán és Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza, milyen legyen a következő koktélja? Ha Ön határozottan az utóbbi típusba sorolja magát, biztosan megfordult már a fejében, hogy elutazzon egyszer Tenerifére repülővel!

Tenerife az Atlanti-óceán egyik zöld ékköve, ahová megérkezve az örök tavasz birodalmába jutunk. A sziget a Független Kanári-szigetek Közösségének a tagja, és mind közül talán a legnépszerűbb. Ez nem is csoda, hiszen Tenerife repülővel könnyedén megközelíthető, csodás környezetben kínál aktív és passzív kikapcsolódási lehetőségeket egyaránt. Egyik nagy előnye egyedülálló klímája, aminek köszönhetően a szigeten szinte egész évben kellemes az időjárás, januártól decemberig meleg van. Érdekesség, hogy a sziget kicsi méretei ellenére északon a hűvösebb, délen a melegebb klíma jellemző.

Tenerifére repülővel érdemes érkezni, de a szigetet gyalogosan ajánlott felfedezni. Egyaránt fantasztikus lehetőségeket és programokat tartogat azok számára, akik szórakozni szeretnének és azoknak is, akik a sziget pompás flóráját és faunáját is felfedeznék. A Teide Nemzeti Parkban megmászhatjuk a Monte Verdét vagyis a Zöld hegyet, bepillanthatunk a Cueva del Hielo cseppkőbarlangjaiba, ácsoroghatunk megilletődve a Teide hegy mellett található Caldera de las Canadas kráter szélén, gyönyörködhetünk a fantasztikus növényvilágban. Ha elég volt a kirándulásból, vegyük az irányt a homokos strandok egyike felé vagy a Loro Parkba, ahol állatkert, botanikuskert és delfinárium is üzemel! Itt még nincs vége a programoknak, mert a Siam Park, a sziget legnagyobb vízi vidámparkja is a turistákra vár.

A www.repulosutak.com weboldalon akár már most foglalhat utat Tenerifére, és saját maga is átélheti, amit eddig csak olvasott a spanyol szigetről. Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön aktuális ajánlatainkról, lépjen velünk kapcsolatba az info@repulosutak.com e-mail címen vagy a 06-1-430-1778-as telefonszámon! Utazzon repülővel Tenerifére velünk az örök tavasz birodalmába!