Vegyen részt élményekkel teli Söldeni sítúrán!

Rajong a síelésért, ezért szívesen vesz részt minden ezzel kapcsolatos rendezvényen? Netán még nem próbálta a síelést, de elhatározta, hogy ebben az évben szert tesz az első sílécére? Lehetősége van jelentkezni a népszerű Söldeni sítúrára, ahol kipróbálhatja a legújabb síléc modelleket, és tudása szerint választhatja ki a legmegfelelőbb eszközt még a beszerzés előtt.

A téli sportok egyik legkedveltebb típusa a síelés. Rengetegen indulunk a hegyekbe sífelszerelésünkkel, hogy egyedülálló élményekkel gazdagodjunk. Ha még nem hallottunk a Söldeni sítúráról, érdemes minél előbb tájékozódnunk, hiszen már lehet jelentkezni. Ezen a síprogramon lehetővé teszik az új sílécek kipróbálását, és segítséget nyújtanak a legideálisabb sportszerek beszerzésében. Különleges pillanatokat élhetünk át, és felszabadultan tanulhatunk a nálunk gyakorlottabb síelőktől, ha részt veszünk ezen a túrán.

Több napos síprogramokkal várjuk a Söldeni sítúra keretein belül az FRC Travel & Shop Kft. munkatársaiként. Sokadszorra szervezzük meg ezt az egyedülálló eseményt mindazok számára, akik érdeklődést mutatnak a síelés iránt. A tesztsátor mellett koktélbár és zene színesíti a síprogramot, így igazán jól érezheti magát a velünk töltött időben. Fontosnak tartjuk, hogy a sífelszerelések használói tisztában legyenek azzal, hogy van különbség az egyes sílécek között; a Söldeni sítúra során megtapasztalhatják ezeket, és mindenki megtalálhatja a tudásának megfelelő sílécet.

A Söldeni sítúra ára tartalmazza a szállást, az étkezést, a sítesztet, a biztosítást, valamint a szervezői díjakat. Néhány nélkülözhetetlen dolgot ezen felül szükséges megfizetni, amelyekről részletesen tájékoztatjuk, ha ellátogat a www.soldensiteszt.hu internetes oldalunkra!

Vegyen részt Ön is az idei síszezon megnyitásában! Jelentkezzen a Söldeni sítúrára, és gazdagodjon egyedülálló élményekkel! Síléc vásárlása előtt próbálja ki a 2018-as paletta eszközeit, és bizonyosodjon meg a kiváló minőségről! Bármilyen kérdése merül fel a Söldeni sítúrával, a síprogramokkal, illetve a sífelszerelésekkel kapcsolatban, hívjon minket a 06-30-650-4466-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@soldensiteszt.hu e-mail címünkre!