Ajándékozzon dolgozóinak utazó kellékeket!

Szeretne különleges céges ajándékkal kedveskedni munkavállalóinak? Netán nyereményjátékot indít egy nyári rendezvényen, ahol szüksége van reklámajándékokra? Bárhol és bárkinek kíván átnyújtani céges ajándékot, érdemes a nyári időszakra fókuszálnia. Szinte mindenki indul nyaralni, ezért az utazó kellékek rendkívül hasznos reklámajándékként szolgálnak.

A tökéletes céges ajándékok megrendelésekor érdemes figyelembe vennünk, hogy jelenleg milyen szezonális termékek a népszerűek. Célszerű elgondolkodnunk azon, hogy mi magunk miket viszünk magunkkal az utazásainkra, hiszen nagy valószínűséggel mások is hasonlóan tesznek. A következő hónapok a nyaralásról, a strandolásról és a külföldi utazásokról szólnak. Amikor elkészíttetjük logózott reklámajándékainkat, kiváló ötlet lehet az utazó kellékeket választani. A takarók, mobiltartók, lámpa szettek, műanyag poharak mind elengedhetetlen eszközök az utazások során. Ezeket megrendelhetjük kisebb és nagyobb mennyiségben, saját ábrával, vagy felirattal ellátva is.

Mutatós és praktikus utazó kellékek széles választékát találhatja meg a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. webáruházában. Különböző méretű és típusú takarókkal, utazószettekkel, elsősegély készletekkel, a standolás, autóút, és piknikezés során nélkülözhetetlen eszközökkel várjuk. Egyéni igényei szerint juttatjuk el Önhöz a kiválasztott utazó kellékeket. Lehetőséget adunk az emblémázásra is, így egyszerűen népszerűsítheti szolgáltatását a céges ajándékok segítségével. Tekintse meg az utazó kellékek hosszú sorát, és informálódjon tevékenységünkről a www.dualreklam.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Okozzon örömet hasznos és esztétikus utazó kellékekkel! Nyújtson át munkavállalói, ügyfelei, vagy érdeklődői részére kiváló minőségű reklámajándékokat! Rendelje meg az ideális termékeket, és tegye fel bátran felmerülő kérdéseit a 06-1-410-2672-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dual@dualreklam.hu e-mail címünkre!