Szerezzen tengeri jogosítványt hajóvezetői tanfolyamon!

Már évek óta nagy vágya, hogy saját maga vezessen hajót? Úgy érzi, hogy eljött az ideje a tengeri jogosítvány megszerzésének? Semmi akadálya, hogy jelentkezzen hajóvezetői tanfolyamra. Többféle tengeri jogosítványra tehet szert, ezért érdemes minél hamarabb informálódnia, és a megfelelő hajóvezetői tanfolyamot kiválasztania.

Nagyon sokan vagyunk, akik szinte minden időnket víz közelében töltenénk. Jótékony hatással van egészségünkre, kikapcsolódási lehetőségek széles kínálatát nyújtja a vízpart. Vízi sportok hosszú sorából válogathatunk, és egyéni beállítottságunk szerint űzhetjük a legmegfelelőbb sportágat. Ha úgy érezzük, hogy szívesen vezetnénk hajót, vagy saját vitorláson gondolkodunk, akkor itt az ideje, hogy hajóvezetői tanfolyamra jelentkezzünk.

Színvonalas hajóvezetői oktatáson vehet részt, ha a Sail-ing Kft.-t választja. Fontos tisztában lennie azzal, hogy nem csak a tengeri jogosítványra van szüksége a gondtalan hajózáshoz, hanem megfelelő tudásra is. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hozzánk jelentkezők rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel. A hajóvezetői tanfolyam órái során megtanulhatja az elengedhetetlen elméleti anyagot, majd a sikeres vizsgát követően kezébe veheti tengeri jogosítványát, ez azonban nem elég ahhoz, hogy balesetmentesen és felszabadultan közlekedjen a vízen: rengeteg gyakorlás és rendszeres hajózás szükséges a sikerekhez. Manővertréningeinken lehetőséget adunk arra, hogy begyakorolhassa a legkényesebb műveleteket is, a navigációs tréning során pedig a part menti feladatokat gyakorolhatja. Tudjon meg többet színvonalas oktatásunkról, a hajóvezetői tanfolyam időpontjairól, és jusson egyéb, hasznos információkhoz a www.sail-ing.hu weboldalunkon!

Szerezzen tengeri jogosítványt nálunk, hogy ne csak a nyomtatvány tulajdonosa legyen, hanem biztonságos tudással is rendelkezhessen! Kérje tanácsunkat, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-397-2919-es, vagy a 06-30-941-2087-es telefonszámunkon!