Induljon útnak biztonságosan, új gumiabroncsokkal!

Induljon útnak biztonságosan, új gumiabroncsokkal!

Folyamatosan szüksége van az autójára, és egyre több utat tesz meg vele? Netán készül a következő hónapokra, ugyanis munkaeszköze lesz a gépjármű? Bárhol és bármilyen rendszerességgel közlekedik, elengedhetetlen az alkatrészek ellenőrzése. Kifogástalan állapotú gumiabroncsok nélkül nem tanácsos elindulnia, hiszen ezek nagymértékben befolyásolják a balesetmentes, gondtalan vezetést. Lehetősége van az autógumik cseréjét teljes körű átvizsgálással összekötni, így időtakarékosan és költséghatékonyan járhat el.

A gumiabroncs az egyetlen érintkezési pont a jármű és az út között. Számos funkciónak meg kell felelnie, hiszen csak így biztosíthatja a probléma nélküli közlekedést. Összesen hat tulajdonságot sorolhatunk fel, amelyek lehetővé teszik a kényelmes, hatékony utazást: az irányíthatóság, a gördülési ellenállás optimalizálása, a teherbírás, az energiaátvitel, a futásteljesítmény, valamint az egyenetlenség-csillapítás. Kívülről nézve nem is hinnénk, hogy a gumiabroncsok milyen összetett szerkezettel rendelkeznek. Fajtájuk szerint megkülönböztethetjük a téli, a nyári, és a négyévszakos autógumikat. Fontos, hogy mindig az autó típusának, az adott időszaknak, és a körülményeknek megfelelő gumiabroncsokat használjunk.

Átvizsgálási, törzsvásárlói és egyéb akciókkal várjuk az AR-GO Bt.-nél. Széles termékkínálatunkban megtalálhatja a legjobb minőségű gumiabroncsokat. Többféle népszerű márka kellékei közül választhatja ki a leginkább megfelelő autógumikat. Bármilyen autó részére keres kiváló gumiabroncsokat, nálunk a legjobb helyen jár. Szolgáltatásunk nem csak a gumiabroncsok értékesítésére terjed ki, hanem a szerelést, a javítási munkálatokat, a teljes körű szervizelést, sőt, a műszaki vizsgáztatást is vállaljuk. Érdemes hozzánk fordulni, bármilyen teendő ellátására van szükség. Informálódjon tevékenységünkről és a különböző gumiabroncsokról a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa a megfelelő állapotú gumiabroncsokat megbízható kézből! Jusson hozzá a kifogástalan autógumikhoz kedvező áron, és használja ki egyéb szolgáltatásaink előnyeit is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkön!