Foglaljon szobát budapesti szállodánkban, és fedezze fel a fővárost ősszel!

A legtöbben nyárra időzítenek hosszabb pihenést, ám az aktív programok hívei számára az őszi hónapok beköszöntésével érkezik el a kikapcsolódás ideje. A kánikula szinte ellehetetleníti a városnézést, napközben a forróság állja útját a hosszú sétáknak és élménydús programoknak, este pedig, amikor egy kicsit elviselhetőbb a hőmérséklet, a különféle, izgalmas kikapcsolódást ígérő intézmények zárva vannak. Bár az erdők kicsit enyhébb időt ígérnek, egy hosszabb kirándulás már szintén nem esik jól a nyári hónapokban.

Budapesti szállodánk ősszel is várja vendégeit! Ha arra vágyott, hogy egy kicsit hűvösebbre forduljon az idő, foglaljon szobát nálunk ezekben a hónapokban, és fedezze fel a magyar fővárost! Hotelünk szinte karnyújtásnyira található a tájvédelmi körzettől, remek kiindulópont túrázáshoz az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Ugyanakkor budapesti szállodánkból könnyedén megközelíthető a belváros, így azok számára is ideális szálláshely, akik elsősorban a kulturális nevezetességek iránt érdeklődnek. A főváros az őszi hónapokban is rengeteg izgalmas programot ígér, melyekkel kapcsolatban hotelünk munkatársai szívesen segítenek.

Budapest és környéke ősszel egészen új arcát mutatja, és az évszakra jellemző, látványos színkavalkádot vendégeink akár már ébredéskor, az ablakukból is megcsodálhatják, hiszen a Budai-hegyekre néző, panorámás szobákkal is várjuk érdeklődőinket. Az időjárás kétségkívül kiszámíthatatlan ezekben a hónapokban, ám budapesti szállodánk komfortos szobáiban akkor is kellemesen telik az idő, ha az eső útját állja a tervezett szabadtéri programoknak.

Látogasson el www.villakorda.hu weboldalunkra, és ismerje meg a hotelünk által kínált lehetőségeket! Foglaljon szobát budapesti szállodánkban, és élvezze az exkluzív környezetet az őszi hónapokban is! Egyedi igényeivel és felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, várjuk hívását a +36-1-325-9123-as telefonszámon vagy üzenetét az info@villakorda.com e-mail címen!