Szervezzen Segway túrát csapatépítés céljából akár vidéken, kiszállással!

Szeretné különleges élményben részesíteni munkatársait vagy barátait? Netán programszervezőként tevékenykedik, és folyamatosan keresi az újdonságokat? Nagyszerű ötlet a Segway túra egyedülálló élményével megismerkedni. Csapatépítésre akár vidéki kiszállással is lehetősége van, hiszen nem csak a főváros tartogat nagyszerű látnivalókat.

Számos közlekedési eszköz áll rendelkezésünkre, amelyekkel egyszerűen eljuthatunk a kijelölt célba. Azonban nem biztos, hogy szívesen vesszük igénybe ezeket, és sokat gyalogolni sem szeret mindegyikünk. Segway túra szervezésével mellőzhetjük a számunkra kényelmetlen módszereket. Teljesen új, szabadabb és élménydúsabb módon tekinthetjük meg a számunkra érdekes épületeket, és egyéb látnivalókat, ha Segway túrán veszünk részt. Amennyiben a fővároson kívül töltenénk időt Segway túrával, a csapatépítés akár vidéki kiszállással is megoldható. A Segway túra már önmagában is nagy kaland, hiszen a természetben tölthetjük időnket.

Környezetbarát módon, könnyen kezelhető eszközzel tekintheti meg a különféle látnivalókat, ha Segway túrán vesz részt. Más-más nevezetességek látogatásával, különböző időtartamú Segway túrákat szervezünk a fővárosban. A nagy érdeklődésre való tekintettel, és mivel szeretnénk ezt a remek kikapcsolódási formát minél több emberrel megismertetni, már lehetőség van csapatépítésre akár vidéki kiszállással is. Saját ismerősei számára, és programszervezőként egyaránt érdemes ezt kihasználni. A megfelelő mennyiségű Segwayt és az animátorokat, vagy túravezetőket biztosítjuk a programokhoz. Bármekkora létszámú csoport esetén igénybe veheti szolgáltatásunkat. Szlalompályán, időméréssel történő versenyzés, valamint Segway túra szervezése is megoldható. Tudjon meg többet a Best Way Segway által nyújtott nagyszerű, szórakoztató közlekedési módról a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkon!