Miért fontos, és hogyan oldjuk meg ingatlanunk penészmentesítését?

Penészedést észlelt ingatlanában, amit szeretne minél hamarabb megszüntetni? Netán már több helyen van szükség a falpenész megszüntetésére? Nagyon fontos, hogy kiderítse, pontosan milyen ok áll a penészedés hátterében. Páramentesítéssel jelentős mértékben tehet a kellemetlenségek kialakulása, illetve tovább terjedése ellen. Gyors és hatékony megoldás, ha profi szakemberekre bízza a penészmentesítést.

A penészgombák megjelenése kellemetlenséget okoz otthonunkban, munkahelyünkön és más környezetben is. Spórák biztosítják a szaporodást, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Egyes fajok mérgező anyagokat tartalmaznak, amelyek rendkívül károsan hatnak szervezetünkre és bőrünkre. A problémák megelőzése érdekében fontos, hogy minél előbb megoldjuk a penészmentesítést. A szellőztetés hiányának meghatározó szerepe van a penészedés kialakulásában. Hatékonyan tehetünk a falpenész megszüntetéséért, ha lehetővé tesszük a megfelelő, folyamatos szellőzést.

Energiatakarékos, páraszabályozott szellőztetést biztosíthat ingatlanában, ha igénybe veszi penészmentesítéssel foglalkozó cégünk szolgáltatását. Speciálisan tervezett, egyedi módon kialakított légbevezetők és légelvezetők segítségével szellőztetheti a helyiségeket. A belső relatív páratartalom szerint biztosíthatja a szükséges mennyiségű levegőt. Precízen és automatikusan működő érzékelő teszi lehetővé az optimális beállítást. Egyedülálló megoldásokat nyújtunk a családi házak megfelelő szellőzése érdekében. Gépi, gravitációs és hibrid szellőzést különböztetünk meg, amelyek közül a leghatékonyabb rendszer kivitelezését alkalmazzuk az adott körülményeknek megfelelően. Energiatakarékosan fenntartható rendszerrel szabadulhat meg örökre a penészedés által okozott nehézségektől. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, szívesen fogadjuk bármilyen észrevételét. Olvasson részletesen az általunk nyújtott lehetőségről a www.peneszirtok.hu weboldalunkon!

Tartózkodjon higiénikus környezetben! Tegyen meg mindent a tiszta helyiségek használatáért, és egészsége fenntartásáért! Szabaduljon meg a penészedéstől hatékony módszer alkalmazásával! Penészmentesítésért vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb! Elérhetőek vagyunk telefonon, a 06-70-325-5715-ös számunkon, valamint a peneszirtok@gmail.com e-mail címünkön.