soproni panzió

Miért válassza soproni panziónkat?

Sopron a legnépszerűbb turisztikai célpontok egyike hazánkban, ami nem véletlen, hiszen a város számos látnivalóval és programlehetőséggel várja az érdeklődőket az év minden szakában. Valamennyi érdeklődő megtalálhatja azt, ami miatt érdemes ellátogatnia Sopronba, a természeti kincsek szerelmeseinek éppúgy jó úti cél, mint a kulturális értékek rajongóinak vagy a borok kedvelőinek. Számos különféle elképzelés, de egy közös, mindenki, aki a városban töltene néhány napot, remek soproni panziót keres.

A Vadászkürt Étterem és Panzió barátságos szálláshelyet kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a környéket, és a jó programok után egy komfortos szobában álomra hajtani a fejüket. Soproni panziónktól a belváros, valamint a parkerdő egyaránt könnyen megközelíthető, szálláshelyünk mégis csöndes, békés környezetben várja a vendégeket. Négy jól felszerelt, tágas, erkélyes szobát biztosítunk érdeklődőinknek. Saját éttermünkben mindent a legkiválóbb alapanyagokból készítünk, fogásainkat ízletes borokkal is kiegészíthetik vendégeink. Számunkra a nálunk pihenők elégedettsége a legfontosabb, melyet nem csupán soproni panziónk kényelmes szobáival és éttermünk gondosan elkészített ételeivel igyekszünk elérni, hanem vendégszeretetünkkel is. Arra törekszünk, hogy látogatóinknak felhőtlen kikapcsolódásban legyen részük, és máskor is szívesen visszatérjenek hozzánk.

Látogasson el www.vadaszkurt.hu weboldalunkra, és ismerje meg ajánlatainkat! Honlapunkon részletesen tájékozódhat szobáink felszereltségéről, árainkról, de betekintést nyerhet étlapunkba is, emellett sokszínű programajánlóval várjuk érdeklődőinket. Amennyiben szeretne szobát foglalni soproni panziónkban, esetleg kérdése merült fel, bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink várják hívását a +36-99-314-385-ös telefonszámon, de üzenhet is nekünk az info@vadaszkurt.hu e-mail címre! Fedezze fel városunk izgalmas és szeremet gyönyörködtető látnivalóit, töltsön el néhány gondtalan napot soproni panziónkban!