Sátorfűtések, kiegészítők, hogy a meleg, páramentes sátorban várhassa a kapást hideg időben is!

A horgászás nem csupán azért olyan közkedvelt sport és hobbi is, mert egy-egy fogás kiemelése nagy sikerélménnyel jár, de azért is, mert horgászat közben a horgász a természetben töltheti az idejét. A horgászás része a horgászt körülölelő természet, amihez alkalmazkodnia kell. Alapvetően a nyári időszak a horgászat fő szezonja, de a vállalkozó szelleműek még késő ősszel is bedobják a csalit, nem beszélve azokról, akik lékhorgászattal próbálkoznak. Ilyenkor már nem lehet csak úgy kiülni a székre a parton, és csendben elücsörögni. Aki napokig, vagy egész éjszaka várja a halakat, annak szüksége lesz a megszokott horgászfelszerelésen túl egyéb horgász kellékekre is. Jó szolgálatot tehet például egy megbízható sátorfűtés!

A sátorfűtés praktikus horgász kellék, ha tudjuk, hogy mire ügyeljünk a használata során. A Heatbox sátorfűtés az egyik legsokoldalúbb modellek egyike, amivel nem tesszük ki magunkat balesetveszélynek, és a környezetben sem teszünk kárt. A bekapcsolása csak egy gombnyomás, nem kell nyílt láng sem a begyújtásához. A készülékben beépített termosztát van, így a hőmérséklet nem ingadozik. A Heatbox teljesítménye figyelemreméltó, többszemélyes sátorhoz is ideális, akár egy napig is képes fűteni egy megfelelő palackkal!

Amennyiben még nincsen saját sátorfűtése, vagy szeretné lecserélni a régit egy jobb, hatékonyabb készülékre, forduljon hozzánk bizalommal! A www.solartackle.hu weboldalon meggyőző választékot talál sátorfűtésekből, valamint az olyan horgász kellékekből, mint amilyen a szénmonoxid érzékelő, vagy a sátorfűtés táska. A Carphunter Hungary Kft. korszerű,  megbízható sátorfűtéseivel a csípős hajnalok és a hűvös alkonyok is kellemesebbé válnak, amíg a horgász a kapásra vár. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön termékeinkről! A +36-70-408-5556-os telefonszámon, illetve az info@carphunter.hu e-mail címen elér minket!