Foglalja le szállását Pécs történelmi belvárosában, a Hotel Diánában!

Foglalja le szállását Pécs történelmi belvárosában, a Hotel Diánában!

Utazni mindig nagy öröm, hiszen új városokat, gyönyörű tájakat ismerhetünk meg és izgalmas programokon vehetünk részt. A kikapcsolódás mindenkinek mást jelent, vannak, akik a kulturális élményeket részesítik előnyben, mások természeti kincsek felfedezésére vágynak, és olyanok is vannak, akik a wellness lehetőségeket keresik. Azonban mindenkire egyformán igaz, hogy időről-időre szükségünk van arra, hogy egy kicsit magunk mögött hagyhassuk a hétköznapok problémáit.

Ha Ön is úgy érzi, eljött az ideje, hogy kikapcsolódjon, foglaljon szállást a Hotel Diánában, és fedezze fel Pécset! Pécsi hotelünk a város központjában helyezkedik el, melynek köszönhetően egyszerűen megközelíthetőek a környék látnivalói. Tőlünk minden egy karnyújtásnyira van, amire szükség lehet egy igazán izgalmas utazás során! A történelmi belváros számos nevezetességet és érdekes programlehetőséget rejt, de az aktív kikapcsolódás rajongóinak is ideális úti cél Pécs, hiszen a Mecsek remek kirándulóhely

A hotel Pécs belvárosában található, szálláshelyünk mégis családias hangulatú, így az egész napos városnézést vagy túrázást követően is nyugodtan pihenést tesz lehetővé. A kényelmes kikapcsolódást komfortos, jól felszerelt szobák, választható félpanziós ellátás, bár, wi-fi és természetesen vendégszerető munkatársaink biztosítják.

Amennyiben szeretné felfedezni városunk sokszínűségét, foglaljon szállást pécsi hotelünkben! Látogasson el www.hoteldiana.hu weboldalunkra, és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket! Bővebben tájékozódhat szobáink felszereltségéről, árainkról és képeken is megtekintheti, milyen egy igazán barátságos hotel Pécs belvárosában.

Ha szeretne szobát foglalni nálunk, vagy kérdése merült fel szállásunkkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Várjuk hívását a +36-72-333-373-as telefonszámon vagy üzenetét az info@hoteldiana.hu e-mail címen! Ne feledje, pécsi hotelünk környékén mindent megtalálhat, ami nem hiányozhat egy élménydús utazás alkalmával!