Méregtelenítsen hatékonyan Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Programmal!

Szeretné a felesleges kilókat leadni? Úgy érzi, szüksége van a méregtelenítésre? Hatékonyan tehermentesítheti szervezetét, ha kihasználja a Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Program előnyeit. Kiváló minőségű zöldség- és gyümölcsleveket fogyaszthat, amelyek jelentős mértékben segítik a testsúly csökkentését, az egészséges életmódot.

A test rendelkezik az öntisztulás képességével, azonban évente kétszer javasolt a méregtelenítés. A negatív környezeti hatások, a helytelen étkezés és a mozgás hiánya miatt hatalmas teher van a szervezeten. Az immunrendszer helyes működése, a rák és az érrendszeri betegségek elkerülése érdekében nélkülözhetetlen a méregtelenítő kúra. Ebben segít a Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Program. Tartósítószer és színezék nélküli zöldbúzafű koktélt, zöldséglét, ananászlét, céklalét és sárgarépalét fogyaszthat öt napon keresztül. A zöldség- és gyümölcslevek mellett rozsos kenyeret ehet, és elengedhetetlen a napi három liter víz. Teste képes a megtisztulásra, különösen, ha segíti ebben!

Hatékonyan tehet egészsége megőrzéséért, ha a nálunk kapható termékeket fogyasztja. Cégünk, a Biosziget Webáruház Kft. egyedülálló lehetőséget nyújt az egészségesebb életmód folytatására. Széles kínálattal várjuk, ajánlataink sorában találkozhat a Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Programmal is, ami öt napra való zöldség- és gyümölcslevet tartalmaz. Emellett étrendkiegészítőket és egyéb termékeket is beszerezhet tőlünk. Tájékozódjon termékeink részleteiről a www.biosziget.hu internetes oldalunkon!

Éljen egészségesebben, és tegye teljesebbé a mindennapjait, térjen át a helyes étkezésre, és fordítson időt a rendszeres mozgásra! Méregtelenítse szervezetét Dr. Steinberger 5 Napos Fitness Programmal! Rendelje meg a zöldség- és gyümölcslevekből álló csomagot, és kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a weboldalunkon található kapcsolati űrlap kitöltésének segítségével! Munkatársaink mindenben segítenek Önnek, hogy fittebb és egészségesebb életet élhessen!