Vegyen részt az áprilisi PanoráMaratonon, és foglaljon igényes soproni szállást!

Szívesen vesz részt olyan programokon, amelyek lehetőséget adnak a mozgásra és a kikapcsolódásra? Örömmel tölt időt a szabadban, ezért gyakran jelentkezik futóversenyre és egyéb hasonló eseményekre? Április 13-án kerül megrendezésre a tizedik PanoráMaraton túra és terepfutóverseny Sopronban. Még van néhány hely az igényesen kialakított soproni szállásokon, ahol megszállhat családjával együtt. Érdemes erre a remek hétvégére elutazni.

A mozgás nagy szerepet tölt be sokak életében. Akkor örvendhet jó egészségnek, ha ügyel a rendszeres testedzésre. A tavasz beköszöntésével egyre több programot szerveznek az ország különböző pontjain. Hamarosan, április 13-án ismét sor kerül a PanoráMaraton versenyre, amelyen gyermekek és felnőttek is részt vehetnek. Kiváló ötlet családjával együtt soproni szállást foglalni, és jelentkezni erre a rendezvényre. Különböző hosszúságú futó- és túratávokon teheti próbára az erejét és a kitartását. Futótávonként és nemenként díjazzák az első három helyezettet. Jól megszervezett programon feledkezhet meg a hétköznapokról, ha ellátogat Sopronba.

Csendes, nyugodt helyen található soproni szálláson pihenheti ki a fáradalmakat, ha a Magnolia Villában foglal szobát. Komfortos, jól felszerelt helyiségekkel, wellness részleggel, különböző szórakozási lehetőségekkel várjuk. Nagyszerű ötletnek tartjuk a PanoráMaratont, hiszen rengeteg embernek adnak lehetőséget az élményekkel teli mozgásra, a kikapcsolódásra. Tökéletes pihenést biztosítunk soproni szállásunkon, amennyiben Ön is részt vesz ezen a kiváló programon. Informálódjon részletesen szálláshelyünkről a www.magnoliavilla.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a jó időt, és mozogjon Ön is rendszeresen! Vegyen részt a gyönyörű környezetben megrendezésre kerülő PanoráMaraton programon! Foglalja le időben soproni szállását, hogy igényeinek megfelelő körülmények között pihenhessen! Érdeklődjön a szabad szobákról a 06-30-941-4846-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@magnoliavilla.hu e-mail címünkre!