Foglaljon szobát wellness szállodában, ahol az étterem is minden igényét kielégíti!

Kikapcsolódásra vágyik, és szeretne olyan szálláshelyen pihenni, ahol az ételek is lenyűgözik? Különleges környezetben feledkezhet meg a fárasztó hétköznapokról, és egyéni igényei szerint étkezhet, ha hegyvidéki wellness hotelben száll meg!

A meleg nyári napok közeledtével szinte mindenkinek a vízpart jut eszébe, ahol hűsítheti magát. Azonban nem csak a tavak és folyók menti szálláshelyek kínálnak nagyszerű lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem a hegyvidéki létesítmények is. Kiváló ötlet a Mátra környezetével megismerkedni, ahol találhat egyéni elképzeléseinek megfelelő wellness hotelt. Az igényesen felszerelt szobán kívül lényeges szempont az étkezés is. Ha jól választ, a színvonalas szolgáltatásokba beletartozik a szálloda éttermének gazdag kínálata. Bármilyen ételeket fogyaszt örömmel, megtalálhatja az Ön számára ideális megoldást. Azonban ennek érdekében célszerű körültekintően választani wellness hotelt, hiszen nem minden szálloda étterem nyújtja ugyanazt a kínálatot.

Igényesen kialakított wellness hotelben foglalhat szállást, és finomabbnál-finomabb ételeket kóstolhat, ha a mátrafüredi Anna Hotelt választja. Tudjuk, hogy mindenki másként étkezik, vannak, akik a hagyományos fogásokat kedvelik, mások a vadételekeért rajonganak, és olyanok is vannak, akik csak húsmentes finomságokat fogyasztanak. Szállodánk éttermében nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki megtalálja azokat az ételeket, amelyeket igazán kedvel. Előételek, levesek, halételek, vadételek, főételek, kímélő és vegetáriánus ételek, saláták, köretek és desszertek egyaránt megtalálhatók az étlapunkon. A gyermekekről sem feledkezünk el, őket mesés ajánlatokkal várjuk. Tekintse meg nagyszerű ajánlatainkat, és tájékozódjon a kedvező árakról is a www.anna-hotel.hu weboldalunkon!

Töltődjön fel olyan környezetben, ahol a szálloda étterme is megfelel az igényeinek! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-37-630-835-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@anna-hotel.hu e-mail címünkre!