Kiskőrösi étterünk tökéletes helyszín az ünnepléshez!

A remek társaság már adott, ha családtagjaival vagy barátaival látogat el kiskőrösi éttermünkbe, a jó ételekről pedig mi gondoskodunk! Helyben készült, pácokban mártózó szaftos húsok, mélybarna egész barbecue oldalasok, kézműves hamburgerek közül válogathatnak vendégeink, ám a hagyományos, házias ízek kedvelőinek is akad választék bőven, mind levesek, mind pedig főételek terén. Erről megbizonyosodhatnak érdeklődőink www.kurtaetterem.hu honlapunkon található étlapunkat böngészve.

Kiskőrösi éttermünk ízlésesen berendezett kerthelyiségében kiemelt szerepet kapott a természet, ameddig a szem ellát, növények és szobrok találhatóak, vendégeink citrusfácskák között, fedett asztalaink, vagy napernyőink hűsét élvezve fogyaszthatják el ebédjüket, vacsorájukat. A gyermekes családokra gondolva pedig, a fiatalabb korosztály számára nagy népszerűségnek örvendő játékokkal ellátott kis játszóteret hoztunk létre, ahol az apróságok önfeledten szórakozhatnak, így a felnőttek pedig nyugodtan beszélgethetnek egymással, amíg elkészül az étel. Kiskőrösi éttermünkben megcsodálhatják vendégeink kis tavunkat, amiben halak is vannak, az egyik legjobban kedvelt hely a kertben pedig a víz feletti asztalunk. Egy ilyen idilli környezet ideális helyszín kisebb rendezvények, családi összejövetelek lebonyolítására is, de klimatizált belső termeink egyikét is választhatja, ahol együtt ünnepelhet az egész család a Kurta Étteremben.

Lánykérések vagy romantikus évfordulók megünnepléséhez is válassza bátran kiskőrösi éttermünket, borlapunk kínálatában az aranyló fehérbortól a rózsás rozén át, a mélybíbor vörösborig mindent megtalálnak, ami ideális italkísérője egy ízletes ételnek és felejthetetlen napnak.

Ha a környéken jár, látogasson el társaságával éttermünkbe Kiskőrösön, garantáltan teli hassal és széles mosollyal az arcán fog távozni! Ha kérdése lenne, vagy asztalt foglalna kiskőrösi éttermünkben, hívja a +36 (78) 414-821-es telefonszámot! Szívesebben érdeklődne inkább e-mailen keresztül? Várjuk levelét a kurtaetterem@gmail.com e-mail címünkre!