Török Riviéra

Ismerje meg Ön is a Török Riviérát!

Törökország népszerűsége nem csak, hogy töretlen, de évről-évre nő a magyar utazóközönség körében is, a legnépszerűbb egyértelműen a Török Riviéra nyaralóhelyeit tekintve. Hogy mi is pontosan a Török Riviéra?

A Török Riviéra, vagy más néven a türkiz part népszerű elnevezése Törökország délnyugati partvidékének, ami körülbelül Cesmétől Alanyáig húzódik. Mindez magában foglalja Antalyaát, Muglat, valamint Aydin és Ízmir tartományok egy részét, tehát alapvetően egy egész nagy területről beszélünk. Az országban több, mint 250 strand kapta meg a Kék Zászló díjat, amivel a kristálytiszta vizű strandokat jutalmazzák. A Török Riviéra programlehetőségek széles tárházát nyújtja a mesés tengerpartjaival, kulturális és természeti sokszínűségével, valamint ókori romjaival, ezért, ha valaki ide utazik, sokféle élményben lehet része. Az üdülőközpontok között mindenki megtalálja azt a színvonalat amire vágyik, a legkedveltebb települések pedig Antalya, Alanya és Kemer.

Antalyát szokták a Török Riviéra fővárosaként emlegetni, már a hangzásából is a luxus és a véget nem értő napfényes strandolás jut az eszünkbe, és ez pontosan így is van! A Földközi-tenger közelsége és a közeli Torosz-hegység egészen különleges klímával ajándékozza meg ezt a tartományt: enyhe és csapadékos tél, forró száraz nyár teszi egész évben vonzóvá. A hőmérséklet még télen sem csökken 16 Celsius-fok alá, így ebben az évszakban is sok turistára lehet számítani. A tengerparton soha nem esik a hó, de aki a téli sportok kedvelője, a közeli hegyekben hódolhat a szenvedélyének!

Meghoztuk a kedvét a mediterrán Török Riviérához? Ne habozzon, kattintson honlapunkra, amit a www.repulosutak.com címen érhet el, válasszon egy Önnek kedvező időpontot, és foglalja le nálunk az útját! For Two utazási irodánk készséggel áll rendelkezésére, munkatársaink szívesen megválaszolják minden felmerülő kérdését! Nincs más dolga, mint, hogy felvegye velünk a kapcsolatot a 06-1-430-1778-as telefonszámon vagy az info@repulosutak.com e-mail címen keresztül!