Lepje meg kedvesét egy felejthetetlen hétvégével exkluzív környezetben!

Régóta tervezi, hogy elutazik párjával, de még mindig nem sikerült? Szeretné kedvesét meglepni az évfordulójukra, vagy bármilyen más alkalomból? Exkluzív környezetben épült szálláshelyet keres, ami nincs messze a főváros legnépszerűbb pontjaitól? Lehetősége van olyan budapesti hotelben foglalni, ami nyugodt zöldövezetben, könnyen megközelíthető helyen található.

Biztos Ön is alig várja, hogy maga mögött hagyja a munkát és az egyéb tennivalókat. Nincs ideje a kikapcsolódásra, pedig szeretne a hétköznapoktól elszakadni? Egy évforduló, egy születésnap, vagy bármilyen más ünnepi alkalom lehetővé teszi, hogy okkal mozduljon ki a megszokott környezetből. Fontos, hogy elég időt fordítson a magánéletére, ezért nem maradhat el az utazás párjával. Ha nem akar a fővárostól messze tartózkodni, vagy vidékről tervezi a fővárosba látogatást, mindkét esetben érdemes budapesti hotelt a hegyekben keresni. Nagyszerű ötlet exkluzív környezetben található, jól felszerelt szobát választani, ahol nem csak a kikapcsolódásra van lehetőség, hanem kirándulhat, felfedezheti a környék csodaszép látnivalóit is.

Ha hegyvidéki levegőre vágyik, ahol kipihenheti a hétköznapok fáradalmait párjával együtt, akkor érdemes a Hotel Villa Kordában megszállni. Exkluzív környezetben várjuk, ahol megfeledkezhet a nagyvárosi forgatagról. Igényesen felszerelt, akár teraszos szobák közül választhat. Budapesti hotelünk könnyen megközelíthető helyen található, ahonnan gyorsan eljuthat a belvárosba, és felfedezhet számos túraútvonalat a közelben. Olvasson részletesen rólunk, és az általunk nyújtott lehetőségekről a www.villakorda.hu internetes oldalunkon!

Okozzon nagy örömet kedvesének azzal, hogy nyugodt zöldövezetben, mégis közel a belvároshoz foglal szálláshelyet! Ismerkedjen meg exkluzív környezetben épült budapesti hotelünkkel, színvonalas szolgáltatásainkkal, és jelezze nekünk kérését minél hamarabb! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a korda@t-online.hu e-mail címünkre!