Miért éri meg a buszbérlés síutakra is?

Lassan vége az októbernek, közeleg a tél, és vele együtt beköszönt a síszezon is. Sokan ilyenkor alig várják, hogy megnyissanak a sípályák, és izgulva figyelik a hójelentéseket a közelebbi terepekről. Azonban aki nagyobb utazást is tervez valamelyik világhírű síparadicsomba, annak érdemes minél korábban lefoglalnia mindent, mert a főszezonban gyakori a teltház a legnépszerűbb helyeken. Ausztria, Olaszország, Franciaország az idei cél? Vagy inkább Szlovákia, Lengyelország? Bármerre is menjen, érdemes megfontolni a buszbérlést síutakra is, hiszen ennek köszönhetően sokkal rugalmasabb lehet az utazás.

Sokan szeretnek a nagyobb baráti társasággal vagy a tágabb családdal síelni menni, hiszen ez egy igazi közösségi program. Azonban az utazást ilyenkor nehéz megszervezni, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Ha azt választják, hogy mindenki saját autóval megy, akkor nem együtt utazik a társaság, meg kell oldani, hogy minden csomag beférjen és vállalni kell az ismeretlen, havas, síkos terepen való vezetést is. Tömegközlekedéssel hosszadalmas és rizikós, hiszen számolni kell késésekkel, lekésett csatlakozásokkal. A buszbérlés síutakra minden szempontból jó választás. Így a társaság minden tagja együtt utazhat, biztos, hogy kényelmesen befér az összes csomag, a vezetést pedig egy külföldön és téli, nehéz körülmények között is rutinos sofőrre bízhatjuk.

A buszbérlés síutakra lehetővé teszi a gyorsabb és rugalmasabb utazást is, hiszen a csapat bármikor indulhat, megállhat egy kis pihenőre, sőt, választhatják akár az éjszakai utazást is. A buszbérléssel síutakra olyan célpontok is megközelíthetővé válnak, amiket másképp nehéz lenne elérni. Pici alpesi falvak, gyönyörű, hegyoldalban elhelyezkedő szállodák vagy akár kis erdei panziók is elérhetővé válnak.

Már Ön is szervezi az idei síelést? Nálunk a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk kedvező áron biztosítja a buszbérlést síutakra is! A részletekért keresse fel honlapunkat, a www.tri-busz.hu weboldalt! Ha további kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni a buszbérlésre síutakra, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-36-789-390-es telefonszámon vagy a tribusz@upcmail.hu e-mail címen!