Kóstolja meg a vidék legfinomabb italait borvacsorán Sopronban!

Szeretne kikapcsolódni, és a hétköznapok fáradalmait kipihenni? Örömmel kóstol finom borokat, de szinte mindig Ön vezet, így olyankor nem ihat alkoholt? Kellemes időtöltés lehet, ha a párjával, a családjával, vagy a baráti társaságával ellátogat az ország egyik legszebb városába, és részt vesz borvacsorán Sopronban.

Ha hosszabb időre érkezik, és szállást foglal, a borvacsorán Sopronban nyugodtan fogyaszthatja a finomabbnál-finomabb borokat, mivel nem kell aznap vezetni. Érdemes ebben a csodaszép városban több napot pihenni, hiszen megtekintheti a régi épületeket, részt vehet a színes programokon, és kirándulhat is. Családi ünnepségeken, vagy más alkalomból meglepheti a hozzátartozóit borvacsorával Sopronban. A program felhőtlen szórakozást ígér, a finom ételek mellett megízlelheti a híres borokat. Külön élvezetet nyújtanak a termelők által készített, pincékben tárolt borok, melyek sokféle változatban elérhetőek. Borvacsorán Sopronban a borízlelés önmagában is egy élvezetes program, amely során jó hangulatban, beszélgetés közben fogyaszthat üdítő italokat is. A borvacsora Sopronban azért is különleges, mert ez alkalommal több szolgáltatást kap, és biztosított a teljes kikapcsolódása.

Csomagajánlatokkal készülünk a borbarát vendégeknek Vadászkürt Panziónkban, amelyek tartalmazzák a szállás, az étkezés és a borok kóstolásának árát. Ajándékkal és kedvezményekkel is kedveskedünk a hozzánk érkezőknek. Ha remek estét szeretne, érdemes a borvacsorára Sopronban nálunk helyet foglalni! Olvasson részletesen szálláshelyünk és éttermünk szolgáltatásairól, tájékozódjon az árakról, és értesüljön a különféle programokról a www.vadaszkurt.hu weboldalon!

Tervezzen egy kirándulást, ahol részt vehet borvacsorán Sopronban! Feledkezzen meg a fárasztó mindennapokról, és érezze jól magát a párjával, a családjával vagy a barátaival! Kérjen információt a szabad helyekről, és bátran tegye fel egyéb kérdéseit is a 06-99-314-385-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@vadaszkurt.hu e-mail címünkre!