Olcsó szállás Győrben? Megoldható!

Ha olcsó, győri szálláshelyet keres, nincs könnyű dolga, hiszen Győr nem csak munka, de nyaralás szempontjából is népszerű, így a szálláshelyek az esetek nagy többségében megkérik az árát akár egyetlen éjszakának is.

Az olcsó, győri szálláshelyek tehát ritkák, mint a fehér holló, és aki ide szeretne jönni pihenni, vagy esetleg munkát vállalna a városban, annak többnyire mélyen kell a pénztárcájába nyúlnia. Mit tehet az, aki mégis alacsony költséggel szeretne megszállni Győrben? Nos, először is sokat kell az interneten keresgélnie, mivel a gyakran nincsenek feltüntetve az árak, csak az, hogy a szálláshely tele van, és foglalni sem lehetséges. Időnként azonban felszabadul egy-egy szoba, és ilyenkor, ha az ember nincs résen, könnyen azon kaphatja magát, hogy egy igencsak hosszú várólista legvégén ácsorog. Akad azonban olyan lehetőség is, aminél nincs szükség sem várakozásra, sem listákra, mert folyamatosan akad szabad szoba.

Cégünk, a Bavarian Partner Kft. olcsó, győri szálláshelye, az Argentum Apartman minőségi, mégis kedvező árú szálláslehetőséget biztosít a városunkba látogatók számára. A belvárostól mindössze pár perc sétányira található meg, így rövid időn belül megközelíthető, és egész évben várja vendégeit rövid- és hosszútávra egyaránt. Olcsó, győri szálláshelyünkön 17 szoba található, egy-, kettő-, három-, illetve négyágyas lehetőségekkel. Szobáinkban fürdőszoba, TV és mini hűtő is található, a Wi-Fi használata pedig díjmentes. A közelben boltok és éttermek, kerékpárkölcsönző is találhatóak, így akár nyaralásról, akár hosszabb távú, munkacélú szállásról van szó, nálunk elégedetten hajthatja álomra a fejét.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését olcsó, győri szállásunk iránt, látogasson el a honlapunkra, amit a www.argentumapartman.com címen találhat meg, és olvasson bővebben apartmanunkról, szobáinkról és azok felszereltségéről! Ha kérdése lenne, vagy szeretne szobát foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-479-7078-as telefonszámon, illetve az argentumapartman@gmail.com e-mail címen!