Hotel Hajdúszoboszlón? Kedvező csomagajánlatokkal várjuk a nyaralókat!

Idén nyáron Ön is belföldön vakációzna a családjával? A felhőtlen kikapcsolódás mellett fontos szempontnak tartja a biztonságot is? Hotelünk Hajdúszoboszlón minden szigorú előírásnak és feltételnek maximálisan megfelel!

Hotelünk Hajdúszoboszlón különböző ajánlatokkal várja a vendégeket. Ennek megfelelően szállodánkban olyan csomag kiválasztására is van lehetőség, amely kizárólag a reggelit tartalmazza. Ezt az opciót olyan pároknak, családosoknak ajánljuk, akik szeretnének a környéken is körülnézni, megtekintenék a térség látványosságait. Hajdúszoboszló és környéke kiváló programlehetőségeket kínál a családosoknak, hiszen a látnivalókban gazdag Debrecen, illetve Hortobágy (a világörökségi helyszínként jegyzett Hortobágyi Nemzeti Park) is roppant közel található, valamint horgászparkok is várjuk a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó nyaralókat. Ezentúl hotelünkben Hajdúszoboszlón akár egy éjszakára is megszállhatnak vendégeink – igencsak jutányos áron!

Miért válassza Ön is hotelünket Hajdúszoboszlón?

– Biztonságosan foglalhat szállást,

– a foglalásról azonnal visszaigazolást kap,

– garanciát biztosítunk a legjobb lemondási feltételekre,

– közvetlenül kapcsolatba léphet a hotellel.

Ha tehát hotel Hajdúszoboszlón, válassza Ön is LUXIMPEX KFt. szolgáltatásait! Fontos kiemelni, hogy legjobb árainkat közvetlenül honlapunkon érhetik el leendő vendégeink, így mindenképpen itt érdemes foglalni! Ne hezitáljon sokat, hiszen a zsúfoltságot szeretnénk elkerülni, éppen ezért nem értékesítünk minden szabad szobát!

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne tovább információkat begyűjteni hotelünkről Hajdúszoboszlón? Kíváncsi az ajánlatainkra, illetve megtekintené fotókon a szobáinkat is? Foglalni szeretne minél előbb? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www. baratsag.hu-n a minden további szükséges információt és részletet megtalálhat! Amennyiben szeretne velünk kapcsolatba lépni, kérjük, keressen minket bitalommal a megadott elérhetőségek egyikén! Hívhat minket a +36/52-558-570, illetve a +36/52-558-592-es telefonszámok egyikén, vagy levélben is kapcsolatba léphet velünk: írjon nekünk a sales@baratsag.hu e-mail címre! Várjuk foglalását!