Fogászati Rendelő teljes higiéniai feltételekkel

Fogászati rendelőnk teljes higiéniai felszereltséggel várja a betegeket!

Érzékennyé vált a foga, esetleg már fájdalma is van, ezért fogászati kezelésre van szüksége? Rendszeres fogászati ellenőrzéssel megkímélheti magát a kellemetlenségektől, ha pedig már nélkülözhetetlen a beavatkozás, nem célszerű az időpont egyeztetésével várni! Fogtündér Fogászati Rendelőnkben teljes higiéniai feltételekkel, kellemes környezetben várjuk!

Szervezete egészségének megőrzése kiemelten fontos feladat. Nem maradhatnak el a fogorvosi kontroll vizsgálatok, mivel így megelőzheti a fogazat és a szájüreg betegségeinek kialakulását. Ha időben sor kerül a szakszerű kezelésre, nagyobb esély van a gyors gyógyulásra. Amennyiben már fogfájdalommal küzd, szükség lehet azonnali beavatkozásra a fájdalom csökkentése, megszüntetése érdekében. Ne halogassa a fogorvos felkeresését, hiszen csak így kerülheti el a komolyabb problémák kialakulását!

Fogtündér Fogászati Rendelőnkben nagy figyelmet fordítunk a teljes higiéniai feltételek biztosítására. Telefonos egyeztetést követően várjuk, és minden előírásnak eleget teszünk annak érdekében, hogy a dolgozók és a páciensek is megőrizzék az egészségüket. A teljes higiéniai feltételek minden szempontból teljesülnek:

  • Kísérő nélkül fogadjuk a betegeket.

  • Kezelés előtt megmérjük a testhőmérsékletet.

  • Biztosítjuk a kézfertőtlenítőt, és a szükséges védőeszközöket.

  • Légtisztítót működtetünk.

  • Folyamatosan fertőtlenítjük a berendezéseket, a kellékeket.

Mindezek mellett ügyelünk arra, hogy lehetőleg egy beteg tartózkodjon a fogászati rendelőben, a recepciónál kötelező a védőtávolságot betartani. A teljes higiéniai feltételeknek megfelelően minden orvosunk és kollégánk rendelkezik a szükséges védőfelszereléssel, így nem marad el többek között a védőszemüveg, a speciális szájmaszk, valamint az egyszer használható kesztyű alkalmazása sem. A kezelés során extraorális elszívógépet működtetünk, amivel megakadályozzuk az aerosol légtérbe való jutását.

Szerezzen részletes információt fogászati rendelőnk szolgáltatásairól, és kedvező árainkról a www.fogtunderek.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot a 06-70-2000661-es vagy a 06-23-356500-as telefonszámon, ha pedig szeretne nekünk írni, küldjön e-mait az info@fogtunderek.hu címünkre!