budai hotel

Csendes budai hotel a kikapcsolódást keresőknek Csillaghegyen!

Belföldön pihenne? Fedezze fel a Csillaghegy szépségeit!

Ismeri Budapestet, de ez a szeglete feltáratlan Ön előtt? Vidékről jönne kikapcsolódni és csendes budai hotelt keres, ahonnan gyönyörködhet a természet szépségeiben? Sokunk számára felértékelődött a belföldi nyaralás lehetősége az idei évben, és szerencsére el vagyunk kényeztetve, hiszen rengeteg a látnivaló Magyarországon is, például a főváros is tartogat élményekben gazdag meglepetéseket, felfedezésre váró tájakat.

Budapest III. kerületében, a Csillaghegyen, budai hotelünkben megszállva olyan kikapcsolódási lehetőségeket talál, mint a város legrégebbi ősfás parkkal körülvett strandja, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, mely mérsékelt ásványianyag-tartalmú, nátriumszegény, kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos természetes ásványvizéről és a hegyoldalban lépcsősen kialakított, egyedi napozórészekről ismert. 
A 7800 négyzetméteren elterülő fürdő és az azt körülvevő természeti környezet minden összetevőt tartalmaz, ami a fürdőélményhez és a kikapcsolódáshoz kellhet.

A kirándulni vágyók számára a közeli Róka-hegy a tökéletes úti cél, melyet a csillaghegyi HÉV megállótól meg lehet közelíteni, akár biciklis túra keretében is. Gyönyörű, árnyas ösvényeken át vezet az út az egykori kőfejtőbe, ahol a szabadtéri sütögetés is megengedett, és a megfelelő engedélyekkel falmászásra is lehetőség adódik. A kilátás elképesztő, a főváros és a Duna pompája rövidebb séta keretében is feltárul a látogató előtt, de a különleges alakú mészkő formák és az olyan növényritkaságok, mint a gyapjas gyűszűvirág és a vetővirág populáció is kedvelt kirándulóhellyé teszik ezt a védett területet.

Ebben a pihenéshez ideális környezetben található budai hotelünk az Attila Hotel, mely az év 365 napján, a nap 24 órájában várja a látogatókat őrzött parkolóval, szervezett városnéző programokkal, sportolási lehetőségekkel, bőséges büfé reggelivel, csendes környezetben, 1, 2, 3, és 4 ágyas légkondicionált szobákkal és baráti árakkal! Budai hotelünk Önt is várja a nyár további részében is, egészen decemberig, ha itthon pihenné ki az eddigi fáradalmakat! Bővebben is tájékozódhat budai hotelünk szolgáltatásairól a www.attilahotel-pension-restaurant.hu weboldalra kattintva. Budai hotelünk munkatársaitól minden fontos részletet megtudhat, ha a +36 1 240 3373-as telefonszámot felhívja vagy az attilahotel@t-online.hu e-mail címen!