élményfürdő

Élményfürdő csúszdákkal, kisgyermekeknek is

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a különféle élményfürdők, melyek akár egy teljes napon át felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak a látogatóknak. A vendégek általában azokat a helyeket részesítik előnyben, amik sokszínű szolgáltatásokat biztosítanak, így nem csak a relaxálásra van lehetőség, hanem izgalmas időtöltésre is. Míg a pihentető programokat az élménymedence, szauna, aromafürdő vagy éppen a masszázs biztosítja, addig az élménydús szórakozásért a csúszdák felelnek.

Az élményfürdők wellness részlege és hatalmas csúszdái remek kikapcsolódást jelentenek a felnőtteknek, de azokra a vendégekre is gondolni kell, akik az egész családdal érkeznek pihenni. A kifejezetten gyermekek számára kialakított medence alapvető a legtöbb helyen, de egy igazán jó élményfürdő úgy van kialakítva, hogy a kicsik a csúszdázásból se maradjanak ki.

Szívesen megismerne egy helyet, ahol mindez megtalálható? St.Gotthard Spa & Wellness szeretettel várja az egész családot!

Élményfürdőnk kicsiknek és nagyoknak egyaránt sokszínű programokat kínál! Számunkra természetes, hogy arra törekszünk, hogy a kisgyermekeknek is biztonságos és élménydús időtöltést biztosítsunk. Ennek jegyében nem csak gyermekmedence és a kicsiknek tervezett élménymedence, hanem csúszda is várja a csemetéket. A vagányak használhatják egyedül, de a gyermek szőnyegcsúszda úgy van kialakítva, hogy akár a szülők is együtt csúszhassanak a kicsikkel, ha szükség van egy kis bátorításra az elején.

Szeretne többet megtudni élményfürdőnk szolgáltatásairól? Nézzen körül www.thermalpark.hu weboldalunkon, ahol minden lehetőséget részletesen bemutatunk! Természetesen emellett tájékozódhat valamennyi fontos információról, amire szüksége lehet, mielőtt ellátogatna hozzánk, így nyitvatartásról, árakról vagy megközelíthetőségről is. Ha van olyan kérdése, amire nem kapott választ honlapunkon, forduljon bizalommal élményfürdőnk munkatársaihoz elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-94-554-324-es telefonszámon és az info@thermalpark.hu e-mail címen!