ausztriai szálloda

Ausztriai szálloda Mallntiz-ban – a tökéletes szállás

Ha képeslapra illő tájakról van szó, biztos, hogy sokan elsőként egy idilli alpesi vidéket képzelnek el, az előtérben virágos, zöld legelővel, tehenekkel, a háttérben pedig magas, itt-ott havas hegycsúcsokkal. Kétség sem férhet hozzá, hogy az ilyen képeslapok Ausztriában, az Alpok országában készültek. Annak, aki a saját szemével is szeretne ilyet látni, érdemes legalább Karintiáig jönnie, ahol ausztriai szállodánk csodás környezetben várja.

Ausztriai szállodánk Mallnitz-ban helyezkedik el, Karintia tartományban, Salzburg határához közel. A terület a Hohe Tauern Nemzeti Park része,  melynek leghíresebb és egyben legmagasabb csúcsa az Ankogel, a maga 3252 méterével. Ausztriai szállodánk a legjobb választás, ha valaki szeretné megcsodálni a Magas Tauern vonulatait, és, ha csak egy kis időre is, de részesévé válni a hamisítatlan alpesi hangulatnak. Friss levegő, hegyi legelők, gyakran még nyáron is havas hegycsúcsok – ez várja nálunk! Városunk, Mallnitz tökéletes kiindulópont a környék felfedezéséhez, a felejthetetlen kalandok kipihenéséhez.

Ausztriai szállodánkban minden vendégünknek kényelmes, jól felszerelt szobákat biztosítunk, és wellness szolgáltatások igénybe vételére is van lehetőség a közelben. Saját fürdőszoba, törölköző, műholdas síkképernyős TV, szobaszéf és minihűtő minden szobában rendelkezésre, de az apartmanokban konyha is található. Egyes szobák erkéllyel is felszereltek, így akár ki sem kell mozdulnia ausztriai szállodánkból ahhoz, hogy átélje a varázslatos alpesi hangulatot. A svédasztalos reggeli benne van az árban, de igény szerint akár félpanziós ellátást is tudunk biztosítani.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és éppen a tökéletes ausztriai szállodát keresi, jó helyen jár! Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.mallnitzappartements.com weboldalra! Ha kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran forduljon munkatársainkhoz a +36 (20) 299-0005-ös telefonszámon! Szállásunk Ausztriában nagy szeretettel várja Önt Karintiában, az ország egyik legváltozatosabb tartományában!