akciós szállás

Akciós őszi szállás és remek programok? Igen!

A hosszabb szabadságokat rendszerint a nyári hónapokra időzítik az emberek, ám olyanok is vannak, akik akkor érzik, hogy elérkezett az idő a pihenésre, amikor mások már újra felveszik a rohanó hétköznapok ritmusát. Ahogy lassan véget ér a nyár, egyre kevesebben indulnak útnak, ez viszont egyben azt is jelenti, hogy sokkal több akciós szállás várja a kikapcsolódni vágyókat. Most érkezik el az ideje azoknak, akik nem a főszezonban, hanem az indián nyárban látják az igazi szépséget, és kedvező áron szeretnének üdülni!

Tény, hogy egy utazás anyagi vonzata soha nem elhanyagolható tényező, de az őszi kikapcsolódásnak természetesen nem csupán az akciós szállás az előnye. Általában szeptemberben még kifejezetten meleg napokra lehet számítani, de az októberi időjárás is gyakran olyan kedvezően alakul, hogy csak estére válik hűvössé a levegő. Ez azt jelenti, hogy a szabadtéri programoknak ősszel sincs akadálya, sőt, még jobban is eshet és a szervezetet sem terheli annyira, mint a hőségben. A természet is egyedülálló arcát mutatja ilyenkor, amit nem érdemes kihagyni, ráadásul közel sem kell akkora tömeggel számolni, mint ami a nyári időszakban jellemző, így pedig kényelmesebben és jobb hangulatban telhet az utazás. A kérdés már csak az, hogy hol várja olyan akciós őszi szállás a vendégeket, ami minden elképzelésnek képes eleget tenni?

A Sokoró Fogadó olyan hely, ami az év minden szakában izgalmas és kedvező ajánlatokat biztosít az érdeklődőknek! Nem csak azoknak szeretnénk ideális helyszínt nyújtani az üdüléshez, akik a nyári hónapokban vágynak pihenni, hanem azoknak is, akik ősszel kutatnak akciós szállás után. Szeptember első napjától október utolsó napjáig igénybe vehetik érdeklődőink az „Indián nyár a Sokorói domboknál” ajánlatunkat, ami élményekben gazdag kikapcsolódás és akciós őszi szállás egyetlen csomagban.

Amennyiben szeretne megismerkedni a részletekkel, látogasson el a www.sokorofogado.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat az általunk biztosított lehetőségekről! Ha szívesen foglalna szobát, esetleg kérdése lenne az akciós szállás kapcsán, várjuk megkeresését a +36-20-389-1323-as telefonszámon és a soklofog@t-online.hu e-mail címen!