Tiszatúra 2021

A vízitúra ősszel is kiváló program!

Hazánk bővelkedik a szebbnél-szebb folyókban, különösen izgalmas környék ilyen szempontból a Tiszántúl, ahol többek között a Szamos, a Túr és természetesen maga a Tisza is kanyarog. Sokan úgy vélik, hogyha szeretnék személyesen is megcsodálni ezek valamelyikét, arra csak a nyári hónapok alkalmasak, hiszen olyankor lehet fürdőzéssel teljessé tenni az ott töltött időt. Folyóink azonban több lehetőséget tartogatnak, mint a strandolás, ugyanis az evezés sem kevésbé kellemes időtöltés, egy ilyen programnak ráadásul nem feltétele a kánikula!

Különleges élményekkel kecsegtet egy vízitúra ősszel, amikor a fürdőzéshez már hűs van, de az evezéshez tökéletes az időjárás. A természet a legszebb arcát mutatja, amikor búcsút veszünk a nyártól, de még messze járnak a fagyok, ezt pedig nem csak az erdőkben lehet megcsodálni. Egy vízitúra élvezetes aktív időtöltést jelent, de egyben annak is teret enged, hogy a résztvevők egy új szemszögből legyenek szemtanúi annak, amikor a növényzet a legkülönfélébb színekben pompázik. Biztosan nem bánja meg a döntését senki, akinek ősszel egy vízitúra is gazdagítja a programjait, a szervezett túrák ugyanis felkészültségtől függetlenül remek választást jelentenek. A túravezetők minden résztvevőnek segítenek, hogy a vízen töltött idő biztonságos és élménydús legyen, és a komplett vízitúra emlékezetessé váljon.

Erre az évre már végetért a strandszezon, de egy Tiszatúra 2021 őszén is kiváló program! Szívesen evezne, de jobban érdekli a Túr vagy a Szamos környéke? A Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda ajánlatai között biztosan megtalálja azt, amelyik megfelel az elképzeléseinek! Fedezze fel az őszi tájak szépségét aktív kikapcsolódás közben egy víztúra keretein belül! A www.vizitura.com weboldalon máris megismerkedhet aktuális ajánlatainkkal, tájékozódhat a lehetőségekről, a programok menetéről és feltételeiről is! Jelentkezését és felmerülő kérdéseit a +36-30-230-9698-as telefonszámon, valamint az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címen várjuk, keressen minket bátran! Ha a Tiszatúra 2021-ben a tervei között szerepel, jelentkezzen minél előbb!