vízitúrára

Vízitúra ajándékba!

vízitúra  nemcsak élmény, hanem fantasztikus ajándék is! Lepje meg vele a családot idén, akár karácsonykor!

Az ünnepek mindig jó lehetőséget kínálnak a nagyobb meglepetéseknek. Egy utazás ilyen dolog, amit nem egy embernek ajándékozhatunk, hanem közösen kaphatja az egész család. A vízitúra az idei év nagy öröme lehet a családnak. Vásároljon utazást és jöjjön 2022-ben vízitúrára velünk a Tiszához!

Az ajándék vízitúrát az egész családnak adhatja, kerüljön a fa alá egy hatalmas, közös élmény! Élményt ajándékozni egyre többen szeretnek, mert tárgyak halmozása helyett kalandokat adnak a másiknak. Ez hosszú távon is közös emlékkel ajándékozza meg a kicsiket és a nagyokat is.

vízitúra a vízi kalandok iránt érdeklődők számára nagyon jó ötlet, ha sportos meglepetésen töri a fejét. Azok is örülhetnek viszont egy ilyen élménynek, akik még nem fogtak evezőt a kezükben és még sosem kirándultak vízen. A vízitúra több változatban is indul, kifejezetten edzettséghez és időhöz tervezve. Éppen csak bele szeretne kóstolni abba, hogy milyen egész nap evezni? Vegyen részt családosan egy hétvégi vízitúrán vagy csak ruccanjanak le egy napra a Tiszához, az Öreg Túrhoz. A víz a második otthona? Hódítsa meg velünk a kilométereket és evezzék végig a családdal, akár az egy hetes kalandot! A felszerelést mi adjuk, Önöknek csak el kell jönniük!

A téli ünnepek ajándéka nem csak azért olyan izgalmas, mert egy közös nyaralást kap az egész család. A karácsony elmúltával is van mit várni, hiszen egy nyári utazás már biztosan ott van a naptárban. A Szamos, a Túr, a Tisza világa várja nyáron!

vízitúra kínálatot a www.vizitura.com webcímen található honlapon tudja megnézni minden érdeklődő. Foglaljon már most túrát a Vidám Delfin Utazási Irodánál és még kedvezményes áron is tud 2022-es vízitúrát foglalni. A vízitúra foglalásról kérjen további információkat a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén, a  +36 42 443 519, +36 42 504 306 telefonszámokon, illetve üzenetben, a vizitura@vidamdelfin.hu email címen!