Farsangi wellness ajánlat

Farsangi wellness ajánlat: Törje meg a téli hónapok melankóliáját!

Farsangi wellness ajánlat, amit összeköthet egy élményekben gazdag utazással! Önt is várja a hajdúszoboszlói Hotel Barátság egy nagyszerű télbúcsúztató bálra, hogy feltöltődve kezdhesse a tavaszt!

A téli hónapok zord időjárása bizonyára az Ön kedvén is nyomot hagy, hiszen ilyenkor mindenki hajlamos bezárkózni egy kicsit. Könnyű belefelejtkezni a melankóliába, de helyette akár úgy is dönthet, hogy részt vesz egy farsangi bálon, ami a hagyományos felfogás szerint a télbúcsúztatás szertartása. Nem kell a rövid nappalok és hideg idő miatt keseregnie, kikapcsolódhat egy szórakoztató program keretein belül, ami után garantáltan jobb hangulatban telnek majd a tél utolsó hetei. Az egyetlen estére szóló mulatságok mellett választhat több napos utazást is, hiszen farsangi wellness ajánlat is színesíti a lehetőségeket. A kérdés csak az, hogy a számtalan ajánlat közül melyiket érdemes választania, ha igazán tartalmas kikapcsolódásra vágyik?

A Hotel Barátság évek óta ad otthont farsangi bálnak, ami mindig nagy sikernek örvend. Idén zenés mulatsággal, táncshow-val, tombolával és svédasztalos vacsorával egybekötött programmal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik úgy döntenek, hogy velünk együtt űzik el a telet. Ám ez még nem minden, ugyanis nálunk a farsangi wellness ajánlat nem csak sokszínű, egész estés program, hanem egy komplett, több napra szóló csomagajánlat. Hotelünk Hajdúszoboszlón, hazánk egyik legnépszerűbb fürdővárosában várja a vendégeket, méghozzá saját fürdővel és wellness részleggel. A farsangi wellness ajánlat tehát nálunk azt jelenti, hogy a bált megelőző napon és utána is pihenhet, hogy rengeteg kellemes élménnyel, energiával feltöltődve tudja kezdeni a tavaszt. A csomagajánlat február 25. és 27. között érvényes, maga a bál pedig 26-án este kerül megrendezésre.

Ha a farsangi wellness ajánlat felkeltette érdeklődését, érdemes már most lefoglalnia a szállást, hogy biztosítja helyét a bálon! Látogasson el a www.baratsag.hu weboldalra, ahol részletesen tájékozódhat a csomagajánlatról, ha pedig kérdése lenne, tegye fel bátran a +36-70-625-9742-es telefonszámon vagy a sales@baratsag.hu e-mail címen! Ne feledje, várja Önt is a Hotel Barátság és a páratlan farsangi wellness ajánlat!