Best Apartman Hajdúszoboszló

A Best Apartman Hajdúszoboszló a fürdőzés rajongóinak szállása!

A  Best Apartman Hajdúszoboszló várja a fürdők rajongóit! Ha nálunk szállsz meg, az élményfürdő egy karnyújtásnyira van!

A  Best Apartman Hajdúszoboszló a legjobb választás, ha kifejezetten azért utazol a városba, hogy kipróbáld vagy ismét végig kalandozd az élményfürdő termeit. Az Aqua-Palace Élményfürdő a város többi fürdő létesítménye mellett népszerű célpontja a turizmusnak. A gyógyvíz az egyik fő attrakciója ennek a fürdőnek is, de mesés díszletet terveztek köré a fürdő építtetői.

A  Best Apartman Hajdúszoboszlóból csupán 80 métert kell megtennie a vendégeknek és rögtön az élményfürdő kapujában találják magukat. Jó tudni, hogy nem csupán a  Best Apartman Hajdúszoboszló fogad el Szép Kártyát, de az élményfürdő minden szolgáltatása igénybe vehető ezzel a fizetési móddal! Itt az alkalom, hogy a kártyán található egyenlegből egy tartalmas kikapcsolódással egybekötött utazásra költs! Szállj meg az igényes és központi elhelyezkedésű  Best Apartman Hajdúszoboszlóban és kapcsolódj ki az Aqua-Palace Élményfürdőben!

Az Aqua-Palace Élményfürdő elsősorban a családok számára bizonyulhat tökéletes helyszínnek ahhoz, hogy egész napokat töltsenek a komplexumban. A gyerekeket elvarázsolja a mesefigurás családi medence, az élményfürdőben pedig káprázatos trópusi élővilág kel életre, de minden korosztálynak akad itt elfoglaltság. Külön wellness, fitness és szauna részleg gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról. Egy nap nem elég a felfedezésre, több napot pedig ajánlott rászánni a sokféle kikapcsolódásra, amit az élményfürdő komplexuma kínál.

A  Best Apartman Hajdúszoboszló egy ideális bázis a családi nyaraláshoz, kiruccanáshoz az év bármelyik részében. A hajdúszoboszlói apartman tizennégy férőhelyes, három, különböző lakórésszel, így akár több család befogadására is alkalmas. Ne tölts időt az utazással, foglalj olyan szállást, ahonnan minden séta távolságra van!

Best Apartman Hajdúszoboszló honlapja a www.hajduszoboszlobestapartman.hu webcímen tekinthető meg az aktuális árakkal és ajánlatokkal együtt. Amennyiben kérdésed van, a következő elérhetőségeken kapsz választ azokra: a +36-30-990-00-63, +36-30-581-80-76 telefonszámokon vagy a bestszallas@gmail.com. email címen.